Sobre la mani convocada per l’extrema dreta, feixistes i nazis.

Hui, on deuria tindre lloc una manifestació en defensa dels drets i les llibertats dels treballadors i les treballadores, hi haurà altra de patriotisme barat on es dirà que el President Pedro Sánchez és il•legítim. No, no és il•legítim com tampoc ho és el govern d’Andalusia. Altra cosa és que cap dels dos defensen a la classe obrera i als sectors populars. També entenc que és insultant fer una moció de censura prometent eleccions i després no convocar-les, i més observant que cada dia que passa l’extrema dreta augmenta. Això és jugar amb foc a no ser que en perspectiva electoral pretengues captar el vot de la por.
Com deia, la mani de hui, convocada pels patriotes que venen el país a les multinacionals, que regalen la sobirania, s’emporten els diners a paradisos fiscals i que ens enfronten els uns als altres, faran gala de ciutadans exemplars. Tenen dret a manifestar-se però nosaltres també a dir què pensem dels promotors de la manifestació: ultres, feixistes i nazis. Ara bé, no podem caure en l’error de pensar que tots els assistents ho són. Insultant-los d’esta manera és alimentar el feixisme. Cal explicar les coses i anar directament a pels responsables.
Podríem deixar de parlar de banderetes i tonteries varies, que ja no estem en l’edat i parlar d’atur, de la fam, dels desnonaments, de recuperar els diners donats als bancs i nacionalitzar la banca i sectors estratègics, de defensar els serveis públics de veritat i no de boca, d’industrialitzar el país, de recuperar l’agricultura.
I si tant patriotes són eixir de l’euro i la UE per tindre sobirania de veritat, i de la OTAN criminal que arrasa països i pobles pels interessos del capital; i per descomptat, com a demòcrates no recolzar cap colp d’Estat com ha fet el PSOE. Si vos fixeu les diferències en allò essencial són irrisòries.

És hora d’organitzar-se i lluitar!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: