“Que tenga buena cara
es lo que importa
Anuncio con maciza y asunto terminao.
Ya lo ves. Ya lo ves.
Controlamos tu seguridad.
Si la espichas te enterarás de las ventajas
del control de sanidad.
Come mierda vitaminada.
Come mierda concentrada.
Come mierda deliciosa.
Come mierda y pagala.”

“Come mierda” – La polla records

 

Un amic s’ha fet vegà

L’altre dia un gran amic em digué que s’ha fet vegà. És a dir, ha decidit deixar de consumir aliments de procedència animal. Es tracta d’una decisió molt personal i ben meditada que tothom deuria respectar. Però sembla ser que no és així doncs el primer que s’ha trobat en aquest camí ha sigut incomprensió, rebuig i burles.

Sembla ridícul que en una societat que es diu democràtica i moderna ens continuem clavant en la vida dels demés. Tindre un pensament, una orientació sexual, una manera de vestir o de menjar distint a allò establert socialment, pot eixir molt car. I és que la ignorància és molt costosa. Pot ser, ignoren que el meu amic porta una dieta molt saludable i que és un bon esportista. I sobretot, ignoren que ells i elles de segur estan consumint carn hormonada, ous de gallines moribundes i  merda empaquetada envoltada de dissenys de colors i bones cares.

Una valenta decisió de respecte als animals així com per a la pròpia salut, i més tenint en compte que també és un treballador que lluita pels interessos de la classe obrera. Sens dubte, una de les persones que més admire.

milking-machines
 imagen de petalatino.competalatino.com/blog/18-imagenes-que-big-dairy-quiere-que-veas/
Anuncis