SAPS, IAIO?

IAIO PILOTA

Saps, iaio? Esta vesprada he anat a vore la inauguració del Museu de la Pilota i allí t’he vist. Apareixes en unes quantes fotografies junt als protagonistes d’esta història (del Club i del poble).

Sé que fou dur vore com desapareixia el Club abans d’anar-te’n, però hui, he de dir-te que ha tornat amb força, aconseguint títols, portant per tot arreu el nom de Quart i obrint este local on es recull la vostra història. Tot gràcies a uns xavals que decidiren recuperar el nostre esport al poble. Gent que es trobà el buit que deixareu i que han replegat el vostre llegat amb molt de treball i sobretot, amb molta humilitat, ja que són d’eixa gent que treballa callada i lluny de les fotos. Eixa que tanta falta fa a tots els llocs.

He de dir-te que t’han nomenat durant la presentació del museu. Fins i tot, un dels millors jugadors de la història –Àlvaro-  ha dit que recordava vore’t des de la finestra.  I jo, iaio, contenint-me les llàgrimes. Quina mania tenim els humans a voltes d’amagar coses tant humanes! Quin honor, iaio!

Saps, iaio? encara conserve el guant que em regalares. Estic segur que els futurs naqueranets l’aprofitaran quan vagen orgullosos a l’escola del Club de Pilota de Quart de les Valls.

1620857_585422591541609_383768054_n

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: