Vos proclameu defensors de la sanitat, l’ensenyament i la resta dels serveis públics aquells que reformareu l’article 135 de la CE. Ah, i els que retardaren l’edat de jubilació als 67 anys se vos podria caure la cara de vergonya quan parleu d’Estat de Benestar!
canviAfirmeu que treballeu per allò públic quan heu privatitzat (regalat) la majoria de les empreses públiques.
Dieu defensar els treballadors i treballadores els qui heu aplicat reformes laborals antiobreres i heu legalitzat l’esclavisme de les ETTs.
S’atreviu a parlar de la sobirania nacional els qui heu clavat Espanya en l’OTAN i permeteu que tinguen bases al nostre territori i ens claveu en guerres imperialistes, sense oblidar que esteu permetent les maniobres del Trident Junckture.
Parleu de defensar al poble però només rescateu als bancs i sou incapaços de solucionar el problema de la vivenda.
cambioDieu que tenim llibertat de premsa, però només la poden exercir aquells que tenen capital suficient o vosaltres, que utilitzeu els mitjans públics per al vostre benefici.
Vos feu els grans quan dieu que ens heu reconegut drets socials i laborals, com si no ho haguéreu fet sempre pressionats! Tampoc puc oblidar-me dels salva-pàtries que amaguen que els drets s’han aconseguit només amb lluita, que molts pagaren amb tortures, repressió o inclús amb la mort.
Sabeu que amb este sistema anem a continuar empitjorant les nostres condicions de vida i que l’atur i la precarietat seguiran en l’ordre del dia, però preteneu mantenir-nos amb “il·lusió i esperança del canvi”, com si no portàrem 40 anys amb eixe conte.
És curiós, tots sou el canvi, des dels porteu 40 anys enganyant-nos fins als que voleu substituir-los.

Anuncis