“Pasteleo”: minut i resultat

“Pasteleo”: minut i resultat

L’espectacle en el que s’ha convertit la major part de la política sembla no tindre límits, ni en el temps ni en les formes. Si ja hem acceptat fins i tot eixe model d’elecció de candidats en el que guanya el que més apareix a la tele, ara podem obtenir la informació més transparent i directa dels processos de formació de candidatures: el “pasteleo”. En un exercici de transparència absoluta, ens informen minut i resultat de les negociacions via twitter. On hem arribat!

cambioLa batalla ideològica té poc espai en aquest esperpent en el que el debat es situa en si una enquesta manipula o no (menuda novetat); si han censurat a un candidat per tallar un moment seu al prime-time (quina censura, pobret); o si ballen, canten o parlen millor que els altres. Campanyes jo-jo (i més jo). El que importa és la simpatia i la naturalitat. Deu ser que els denonaments, els acomiadaments, l’atur, els bombardejos i el capitalisme en el seu conjunt són millors amb un somriure, però a mi no em fan ni puta gràcia. No m’agrada anar de la mà amb els còmplices de la banca, la patronal i l’OTAN. Les meues mans es poden embrutar de suor i de terra, però no de sang.

Hi haurà qui dirà que així no aconseguirem suficients vots. I jo que pensava que els vots eren el resultat de la lluita diària i no d’aliances entre forces antagòniques (per molt que es disfressen)! Pot ser, marejats per aquesta espiral electoral, ens hem oblidat d’allò fonamental: reconstruir el partit per tot arreu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: