Llibertat de premsa: per a qui i per a què

Llibertat de premsa: per a qui i per a què

Fa un parell de setmanes em feren una entrevista per a un periòdic de tirada autonòmica. Més d’una hora de preguntes serioses per part d’una gran professional de la comunicació. Un bon treball per la seua part que no eixirà a la llum perquè als de dalt no els interessa.

Sembla que els interessa més allò banal i la política com a espectacle ja que en quan veuen una opció amb gran projecció que diu les coses no els agrada, sobretot si toquem els interessos miserables dels de sempre.

Entre d’altres vaig explicar que “externalitzar la gestió de l’aigua” és un eufemisme per a no dir “privatitzar l’aigua” i que ho podien comprovar en alguns pobles veïns. També vaig explicar que nosaltres defensem el mateix al poble que a la resta d’institucions i que no anem a dir el que vol escoltar el poble per a després passar-nos quatre anys rascant-nos la panxa. El que hem fet les diferents forces polítiques està ahí. Ara és el torn del poble, no d’intentar fer en dos setmanes el que no hem fet durant la legislatura. Així que vos animem a llegir els programes i a valorar el que hem fet tots però sobretot a implicar-vos.

Llàstima que la premsa servisca a l’interès dels de sempre. És una mostra de que el dret de llibertat de premsa és només per a qui s’ho pot pagar.

Una abraçada a la gran professional que va realitzar l’entrevista.

Besets per als propietaris del periòdic i per als seus fills predilectes que privatitzen l’aigua dels seus pobles.

33

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: