Reflexió personal sobre la nostra candidatura.

És un plaer ser el cap d’esta llista formada per gent tant bona i treballadora. Companys i companyes humils, responsables i respectuosos que dignifiquen la política i no fan d’ella un circ. A més, vull donar les gràcies al gran grup que està treballant amb nosaltres encara que apareguen en la candidatura. Quin gran treball esteu fent!

Estic asombrat perquè esteu donant una lliçó d’humilitat i treball sense importar les cares ni les fotos doncs no esteu ací per a lluir-vos ni per interès personal sinó per canviar les coses o millorar-les.

Sabeu que la campanya és el que menys importa. Que el vostre treball es fa dia a dia i estic segur que el poble –vertader protagonista- valorarà i decidirà lliurement.

Quan començarem érem 4 o 5 persones i molts ens veien com si fórem uns bojos. Ara ja em som 31 (per a ser exactes), la qual cosa demostra que som la força que creix i que molts heu valorat positivament la nostra tasca. És més, sabeu que la condició per a estar en la llista ha estat el compromís durant este temps o comprometre’s per al futur –en el cas dels nous-, i açò diu molt de vosaltres.

Els qui em coneixeu, sabeu que sóc una persona a la que no li agraden els elogis, però esta és una ocasió que ho mereix.

Gràcies i ni un pas enrere!

11259506_1422545471398285_7956505133398241224_n

Anuncis